Renin Beauty Salon

Behandlingar

BB Glow
BB Glow Stayve eller Physiolab Cosmeceutical Mesotherapy ansiktsbehandling förbättrar hudens utseende, hjälper till att ta bort rynkor och samtidigt förbättrar hudtonen och glansen.
Fransförlängning
Ögonfransförlängning är en metod som härstammar från Korea och började ta världen med storm för drygt 10 år sedan. Vi erbjuder både Singel, Volym och kombo. Behandlingen tar mellan 1,5 till 3 timmar.
Filler
Filler placeras under huden för att fylla ut och sträcka den överliggande huden på ett sätt som motverkar rynkor. Fillers består typiskt av icke-animalisk hyaluronsyra.
Microneedling
Genererar ny kollagen och hudvävnad för mjukare, fastare och mer tonad hud. Microneedling används mest i ansiktet och kan behandla olika ärr, rynkor och stora porer.
Microblading
Microblading är en tatueringsteknik där ett litet handhållet verktyg tillverkat av flera små nålar används för att lägga till semi-permanent pigment i huden.
Spray Tan
En spraytan ta cirka 3-5 minuter att utföra. Vanligtvis appliceras två lager för bästa resultat varpå huden därefter får torka ett par minuter. 4-8 timmar senare har huden fått sin fulla färg likt en solbränna.
Tandblekning
Tandblekning är en metod för att uppnå estetiska förbättringar på tändernas emalj som har blivit mycket populär. Orsaken till denna behandling är missfärgade tänder.
Make up
Genererar ny kollagen och hudvävnad för mjukare, fastare och mer tonad hud. Microneedling används mest i ansiktet och kan behandla olika ärr, rynkor och stora porer.
Trådning
Man tvinnar en tråd och drar den på ett speciellt sätt över huden så att alla strån följer med, även små tunna fjun. Metoden är flera tusen år gammal och har använts mycket i Mellanöstern och Asien.
Lash Lift
Lash Lift är en ny metod som lyfter, färgar och ger volym till dina egna ögonfransar. Efter att fransarna rätas ut från rötterna, tillförs keratin för volym och färg för att göra dem mörkare. Dina egna fransar framhävs naturligt och effekten kvarstår i 6-8 veckor.
Stäng meny